CameraMagazine 126: unieke testen

CameraMagazine 126

Vorige week verschenen en nu in de boekhandel: nummer 126 van CameraMagazine. Met een werkelijk heel interessante inhoud. Een greep uit die inhoud.

Informatie en tests van verschillende camera’s, zoals Nikon D3000 en D60 (in gebruik in Parijs), de nieuwe compacts van Ricoh en Sigma, de Canon EOS 1DMK IV (ruis?) en de Canon 5D versus de 7D (met vergelijkbare objectieven).

Natuurlijk ook mijn volgende aflevering over Lightroom – het betere ontwikkelen van RAW-beelden. De redactie bekijkt verder twee duurdere All in One printers en er is een test van zeven afdrukcentrales. Verder nog een artikel over flitsen bij macrofotografie. En: een artikel over de relatief onbekende DNG-profiler van Adobe. Callibreer je camera in de software van Adobe!

De portfolio’s zijn van André Visser, die geweldige foto’s maakt van stoomtreinen. De redactie nam een kijkje bij TechRepair, één van de Canon reparatiecentra. De oude honden, gefotografeerd door Paul Breuker, zijn werkelijk leuk om te zien – en prachtig gefotografeerd.

Euro 6,25 kost dit nummer slechts – rennen, naar de boekhandel! Ook op internet: www.cameranet.nl.

Lees ook:CameraMagazine met test EOS 7D
Lees ook:P/f Professionele Fotografie 2010/1
Lees ook:Zoom april: thema natuurfotografie
Lees ook:Nooit meer flitsen?
Lees ook:Maak je online portfolio met Adobe Portfolio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.