Nieuw: Canon PowerShot SX210 IS

PowerShot SX210 IS BLACK FSL

De nieuwe PowerShot SX210 IS is de opvolger van de gerenommeerde PowerShot SX200 IS en bestemd voor gebruikers die op zoek zijn naar krachtige prestaties in een uiterst compacte body. Uitgevoerd met een origineel Canon 14x zoom groothoekobjectief, 14,1 Megapixel resolutie en DIGIC 4 processor is de PowerShot SX210 IS een uiterst veelzijdige compact camera die de flexibiliteit biedt voor gebruik in elke situatie.

Videobeelden maakt de PowerShot SX210 op 720p met 30 bps. De Smart Auto instelling, waarmee de camera zelf een keuze maakt uit de onderwerpsprogramma’s, is nu ook voor video-opnamen te gebruiken. Canon stelt een adviesprijs voor van € 359,-.

Lees ook:Nieuw: PowerShots van Canon
Lees ook:Minder is soms méér, aldus Canon
Lees ook:Canon PowerShot G7 X met 1 inch sensor
Lees ook:D3000: nieuwe camera van Nikon
Lees ook:Nieuw: Canon EOS 550D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.