Foto’s voor weeshuis Haïti

Een deel van het aanbod voor de Haïti fotoveiling

Op het fotografenplatform PhotoQ worden tot 21 februari 22:00 uur foto’s geveild van min of meer bekende fotografen. De opbrengst is voor slachtoffers van de aardbeving, meer in het bijzonder voor een weeshuis in Jacmel. Het initiatief is genomen door Piet den Blanken, die in 2003 Haïti bezocht ter gelegenheid van de 200-jarige onafhankelijkheid van het land. Den Blanken werkt voor Hollandse Hoogte. Enkele andere fotografen: Daniël Koning, Daimon Xanthopoulos, Teun Voeten, Koen Verheijden en René Clement. Meer informatie: www.weeshuisinhaiti.nl. En op PhotoQ natuurlijk.

Lees ook:Persbureaus werken samen bij coveren kroning
Lees ook:HH neemt volgende week besluit over Jans
Lees ook:Landschap in Zuid-Afrika
Lees ook:Verplichte kost voor (aspirant-) beroepsfotograaf
Lees ook:PhotoQ: website over fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.