Pixma iP2700: printer voor thuisgebruik

Bron: Canon

Printer voor thuisgebruik

Canon kondigt de introductie aan van de nieuwe PIXMA iP2700, een stijlvolle en gebruiksvriendelijke printer voor thuis. De PIXMA iP2700 heeft een fraai, compact design en is ideaal voor thuisgebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudige en gebruiksvriendelijke printer in een slanke, stijlvolle uitvoering die gemakkelijk op een boekenplank past. Deze printer maakt haarscherpe tekst en fotolabkwaliteit prints tegen een betaalbare prijs.

De PIXMA iP2700 is uitgevoerd met de Canon FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) technologie – voor korrelvrije prints met resoluties tot maximaal 4.800×1.200 dpi met 2 pl inktdruppels – en is ideaal voor documenten, prints van webpagina’s en foto’s.

De PIXMA iP2700 heeft als adviesprijs € 44,- en is beschikbaar vanaf maart.

Geavanceerde technologieën voor prints met fotolabkwaliteit

De PIXMA iP2700 maakt een 10×15 cm fotoprint zonder witrand in circa 55 seconden en gebruikt het Canon ChromaLife 100+ systeem voor zowel een hogere printkwaliteit als kleuren die extra lang mooi blijven. De hoge printkwaliteit geeft gebruikers de mogelijkheid foto’s te printen met een kwaliteit die vergelijkbaar met die van een fotolab.

Het ChromaLife 100+ systeem combineert Canons FINE technologie met het originele Canon fotopapier en op kleurstoffen gebaseerde inkten voor levensechte kleuren en een hoge duurzaamheid, zodat het eindresultaat langer mooi blijft.

Eenvoudige maar slimme software voor thuisgebruikers

De PIXMA iP2700 wordt standaard geleverd met geavanceerde softwarepakketten, zoals Easy-PhotoPrint EX met Auto Photo Fix II en Easy-WebPrint EX voor gemakkelijk printen van webpagina’s.

Easy-PhotoPrint EX is ontworpen om gebruikers in een paar stappen schitterende fotoprints zonder witrand te laten maken en biedt gebruikers toegang tot geavanceerde printfuncties, waaronder Automatische rode-ogen-correctie. Auto Photo Fix II zorgt voor perfecte resultaten wanneer het wordt gebruikt voor foto’s die onderbelicht zijn. De foto’s worden in meerdere vlakken verdeeld en vervolgens worden geavanceerde algoritmen gebruikt om exact de juiste beeldcorrectie te berekenen. Het eindresultaat is een fraaie print met fotolabkwaliteit.

Easy-WebPrint EX is een toepassing die het gemakkelijk maakt om de belangrijkste delen van een webpagina te selecteren en te gebruiken voor een te printen document. Tot de intelligente functies behoren de mogelijkheid om automatisch of handmatig delen van webpagina’s te selecteren of om meerdere delen van dezelfde of verschillende webpagina’s te combineren. Easy-WebPrint EX is beschikbaar bij installatie en ook te downloaden via www.canon.nl.

Overzicht van belangrijkste kenmerken:

* Printsnelheid bij fotolabkwaliteit: 10×15 cm fotoprint zonder witrand in circa 55 seconden

* ISO snelheid ongeveer 7,0 ppm in zwart/wit, 4,8 ppm in kleur

* 4.800×1.200 dpi, 2 pl fotolabkwaliteit

* ChromaLife 100+ voor fraaie fotoprints die extra lang mooi blijven

* Geavanceerde software met Easy-WebPrint EX

* Zwarte pigmentinkt voor duidelijke, haarscherpe tekst

* Nieuw uniek en compact design

Lees ook:Nieuwe Canon printers | met wifi
Lees ook:Nieuwe Canon printer voor thuisgebruik
Lees ook:Nieuwe Canon printer voor professionele toepassingen
Lees ook:Nieuwe Selphy printers van Canon
Lees ook:Canon-fotoprinter voor serieuze hobbyist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.