Canon promotie wegens succes verlengd

Actie Canon verlengd

De promotie met het Spellenpakket van Canon bij geselecteerde Canon PIXMA-modellen heeft de verkoop van deze printers aanzienlijk gestimuleerd. Al binnen de eerste 1,5 maand van de actie waren er 40.000 exemplaren verkocht.

Het concept van het gepersonaliseerde Canon Spellenpakket is bedacht door Canon en in samenwerking met Actiemarketing- en Sales Promotie-bureau ActieHelden tot stand gekomen. De actie had tot doel om op korte termijn de verkoop van de PIXMA-modellen te stimuleren. Na de succesvolle PIXMA promotie met Suske en Wiske software van vorig jaar, heeft Canon ook met deze de huidige promotie weer benadrukt dat men met de producten van Canon niet alleen foto’s kan nemen, maar ook foto’s kan printen en delen.

Hans Smittenaar, CCI Marketing Director Canon Nederland: “ De unieke software van het Spellenpakket is ‘plug and play’, zeer eenvoudig te gebruiken door de consument. Bovendien spelen we in op de huidige trend in de markt om zoveel mogelijk het contact van onze klanten met onze producten te “verpersoonlijken”. De actie wordt in winkels gecommuniceerd d.m.v. duidelijke POS materialen en buiten de winkelvloer wordt de actie belicht op de website van Canon en tijdens producttrainingen. “.

Vanwege het succes wordt de actie herhaald. Vanaf 1 december 2009 tot en met 31 januari 2010 (zolang de voorraad strekt) krijgt men dus een GRATIS Canon spellenpakket bij aankoop van geselecteerde PIXMA modellen (MP 270, MP 490, MP 550, MP560). Meer informatie hierover staat op www.canon.nl/promoties.

Lees ook:Canon-fotoprinter voor serieuze hobbyist
Lees ook:Canon vernieuwt (foto)printerassortiment
Lees ook:Nieuwe Canon printers | met wifi
Lees ook:Fotonieuws en nieuwtjes van de IFA (en Facebook)
Lees ook:Nieuwe Canon printer voor professionele toepassingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.