FOTOpraktijkdagen in Blijdorp en Burgers Bush in 2010

WL-091115-133Deze week de laatste FOTOpraktijkdag in diergaarde Blijdorp gegeven. Volle bak, vijf mensen (tevens het maximum). Enkele deelnemers waren hier gekomen via de twitterveiling: twittergebruikers weten waarover ik spreek. Alle fotografiebeginselen doorgenomen. Koffie bij vertrek en aankomst. Compositie in de middag. Kijken, anders kijken. Niet dat hoofdonderwerp in het midden.

De foto is van een gewoon huismusje. Alle ogen waren gericht op een soort hert, maar blijf vooral om je heen kijken… Waar zit die, riep iemand verbaasd uit bij het zien van deze doodgewone, maar o zo mooie huismus? Nou gewoon, achter je…

In 2010 weer een nieuwe serie FOTOpraktijkdagen. In diergaarde Blijdorp in Rotterdam en Burgers Bush in Arnhem. Data en meer gegevens vind je hier.

Lees ook:Fotoworkshops Blijdorp: intensief
Lees ook:Fotowedstrijd diergaarde Blijdorp Rotterdam
Lees ook:Lange sluitertijden: leuk!
Lees ook:Daar loopt een streepje door…
Lees ook:Tips voor betere fotografie | 14/25

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.