Nieuw teleobjectief van Sigma: 70-300mm

Compacte nieuwkomer van Sigma

Sigma introduceert deze dagen een nieuw teleobjectief: de 70-300mm f/4-5.6 DG OS. De lens is voorzien van de originele OS (Optical Stabilizer) en is compact van bouw. Sigma belooft dat scherpe foto’s mogelijk zijn met vier stops minder dan anders noodzakelijk zou zijn. De lens rich zich op onder meer sport- en natuurliefhebbers.

Bijzonder is dat voor Sony and Pentax camera’s de ingebouwde OS functie ook gebruikt kan worden met een camera waarin deze functie ook is opgenomen. Het objectief heeft een lengte van 126.5mm , de maximum diameter is 76.5 mm en het weegt 610 gram. Scherp stellen kan vanaf 150 cm.

De lens komt beschikbaar voor Sigma, Canon, Nikon, Pentax en Sony. Prijs nog niet bekend.

Lees ook:Nieuwe groothoek(zoom) van Sigma
Lees ook:Nieuwe superzoom van Sigma kleiner dan ooit
Lees ook:Drie nieuwe lenzen van Sigma
Lees ook:Vaste lichtsterke 35 mm van Nikon
Lees ook:Lichtsterke groothoekzoom in Sigma Art-serie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.