Foto’s bespreken: dat kan beter!

Bij fotoclubs merk ik het vaak: het bespreken van foto’s is niet zo eenvoudig. Veelal komt men niet verder dan ‘ik vind dit wel een aardige plaat’. Daar heeft eigenlijk niemand iets aan en het is voor alle deelnemers aan zo’n bespreking onbevredigend.

Voor fotoclubs bied ik aan een avond ‘leren foto’s bespreken’. Aan de hand van voorbeelden za ik laten zien dat het bespreken van foto’s heel anders kan, waardoor alle deelnemers, inclusief de maker van de betreffende foto, er veel meer aan hebben.
Informatie: Willem Laros, 0654 256611.

Lees ook:CameraCulinair: ideale combinatie
Lees ook:Fotoworkshops Blijdorp: intensief
Lees ook:Zondag 28 maart: fotopraktijkdag Burgers’ Zoo
Lees ook:Leer beter fotograferen in Diergaarde Blijdorp
Lees ook:Burgers Bush: ideale ‘foto-dierentuin’ – fotocursussen!

Eén reactie op “Foto’s bespreken: dat kan beter!

 1. george

  Foto`s leren bespreken is om meerdere redenen moeilijk.
  Je kan er een persoon ontzettend mee kwetsen.
  De minst mooie trouw,baby,of vakantiefoto kan voor de eigenaar de allermooiste zijn.
  Als ik dan onbenullig zeg: “ik vind deze foto niet zo mooi” dan wordt dat persoonlijk opgevat.
  Ik neem aan dat U dat stadium voorbij bent.
  Aan deze foto heb ik niets toe te voegen.
  Ik vind deze fantasties.
  Groet, George de Blog Magier.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.