Loire 3: Kan het Franser?

De Loire: kastelen, wijn, landschappen – Frankrijk op z’n mooist.
Reportage voor Moto73, het grootste motorblad van Nederland.

Frans dorpje. Als ik de motor uitzet is het de stilte die heerst. Ik kijk om me heen en zie dit tafereeltje. Twee oude Citroëns, een prachtig oud huis met luiken in een kleur die in ons land niet eens verkrijgbaar is. Vermoed ik. Frankrijk, dus.

Ik zoek naar een standpunt om beide auto’s en het huis vast te leggen, in één beeld. Apart heb ik ze ook, maar ik wilde per se ook een foto met twee auto’s en het huis. Dit vond ik de beste oplossing: de rechtse auto bijna tegen het kader, het beeld uitrijdend. De achterklep reflecteert het zonlicht: met Recovery in Lightroom heb ik dat wat verminderd.

Lees ook:Reportagefoto 23: verlaten fabriek
Lees ook:Loire 4: Lelijke Eend zó mooi…
Lees ook:De afwijking is interessant…
Lees ook:Strijd voor ‘Freedom of Panorama’ nog niet gestreden
Lees ook:FOTOblogMOMENT [2]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.