Nieuwe P/f besteedt aandacht aan ‘Naarden’

© Rob Hornstra | coverfoto

Het thema van P/f 4 is uiteraard het Epson Fotofestival Naarden, van 16 mei t/m 14 juni. Daar is vrijwel alleen nog werk te zien van jong Nederlands talent dat niet eerder tentoongesteld is. ‘Jonge makers kunnen het festival gebruiken als springplank’, is de gedachte van de organisatoren. Het festival richt zich vooral op verhalende en vernieuwende fotografie.

Rijkdom en armoede, verlangen en werkelijkheid: dat zijn de contrasten die Hornstra in deze foto verbeeldt. In dit nummer is er verder aandacht voor flink wat techniek, waaronder de Olympus E-620, de Fuji F200EXR, de Nikon Coolpix P90, de nieuwe software van Nikon, de Leica 24 mm lens, twee beamers en de Intuos, het nieuwe tekentablet van Wacom.

Ook veel fotografen komen er aan bod, naast de al genoemde Hornstra. Edwin Smulders, Ron Galella en Rahi Rezvani bijvoorbeeld. En Hans de Vries, winnaar van prijzen bij de Sony World Photography Awards en PANL. Verder een reportage over Doel, ‘dat busladingen fotografen trekt. Doel is een klein plaatsje bij Antwerpen dat plaats moet maken voor de uitbreiding van de haven hier.

Kortom: lekker lezen!

Lees ook:Fotofestival Naarden: gaan!
Lees ook:Paparazzo Extraordinaire in Foam
Lees ook:Nederlandse natuurfotograaf in de prijzen
Lees ook:CameraMagazine 125 verschenen
Lees ook:Nieuwe Leica D-Lux en X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.