Fürstenfelder Naturfototage

Nederlandse fotografen (amateur en profesioneel) doen graag mee aan fotowedstrijden. Ook internationaal. Bekend is vooral de jaar BBC-wedstrijd Wildlife Photographer of the Year, waarbij ook regelmatig Nederlanders in de prijzen of bij de nominaties vallen.

Maar: er zijn veel meer mogelijkheden om je foto’s aan een internationaal publiek en aan een internationale jury te tonen. We zullen hier regelmatig enkele internationale wedstrijden en manifestaties aankondigen.

De 11e Internationale Fürstenfelder Naturfototage vinden van 21 – 24 mei 2009 plaats in Fürstenfeldbruck, nabij München. Geen ritje voor een dag, maar wel een mooie plek om te combineren met een korte vakantie. Er zijn diavoorstellingen, seminars, workshops, roofvogelshows en een grote markt met fotografie-apparatuur. Het thema dit jaar is: Azië.

Er zijn voordrachten van onder andere Ingo Arndt, Konstantin Mikhailov, Josef Friedhuber, Axel Gomille, Markus Mauthe en Dieter Glogowski.

Alle informatie en kaarten bestellen: hier.

Lees ook:Laatste weekend van mei in teken Fotofair
Lees ook:Kaarten voor Unseen 2013 te koop – mét korting
Lees ook:Natuurfoto Festival 2010: Jim Brandenburg
Lees ook:Fotofair 2016 komt zoetjesaan in zicht
Lees ook:Het Grote Oorlogsfotografie College

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.