Tweede nummer CPN Magazine verschenen

CPN Magazine nr. 2

Met een foto op het omslag waar je niet omheen kan (en wil) ligt vanmorgen het tweede nummer van CPN Magazine op de deurmat. CPN staat voor Canon Professional Network en het wordt – vermoed ik – toegezonden aan alle CPS-leden. CPS staat weer voor Canon Professional Services en is een soort ‘lidmaatschap’ van Canon waarvoor je in aanmerking komt na de aanschaf van een bepaalde hoeveelheid – professionele – apparatuur. CPS leden genieten een zekere voorkeursbehandeling bij sommige services.

In dit tweede nummer besteedt CPN Magazine aandacht aan de EOS 5D Mark II: wie had anders verwacht? David Burnett komt aan het woord, maar best trots mogen wij als Nederlanders zijn dat er ook aandacht is voor Frits van Eldik, Canon ambassadeur en vooral bekend natuurlijk als Formule I fotograaf. Ik mocht Frits een keer – i n Zandvoort – interviewen voor CameraMagazine en was toen al erg onder de indruk van zijn manier van werken, zijn rol in de wereld van de Formule-I fotografen en zijn postuur (…). Er komen ook twee andere ‘snelle fotografen’ aan het woord: Balasz Gardi en Mark Sluder.

Er is ook een speciale Canon Professional Network website.

Lees ook:Ai Weiwei gastredacteur Foam Magazine
Lees ook:Eerste Canon EOS 1D Mark IV uitgereikt
Lees ook:Focus nr. 3 – maart 2010
Lees ook:Yvi Magazine in teken van bevrijding
Lees ook:P|f juni 2009 – Reisfotografie centraal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.