Fotoworkshops in Beekse Bergen

Is er in Nederland een leukere locatie denkbaar om ‘wildlife fotografie’ te oefenen dan in ons eigen Safaripark Beekse Bergen? Dat denk ik niet. Daarom zijn er ook dit jaar hier weer verschillende fotoworkshops.

Eéndaagse workshops (9:30 – 20:00 uur): op 8 mei (onder voorbehoud) en 28 augustus 2009 (beginners) en op 26 juni en 18 september 2009 (gevorderden).

Theorie, praktijk, opdrachten, foto’s bespreken, presentatie van een aantal foto’s op een webalbum met commentaar. Inclusief koffie/thee met streekgerecht, lunch en diner.
Prijs: EUR 135,- per persoon.
Beginner: iedereen met interesse in fotografie en in het bezit van een digitale camera (compact of spiegelreflex). Gevorderd: actieve vrijetijdsfotograaf met digitale spiegelreflexcamera en een telebereik van ten minste 200 mm.

Weekend workshops (zaterdag 10 – zondag 17 uur): 27/28 juni 2009 en 12/13 september 2009
Theorie, praktijk, opdrachten, foto’s bespreken, presentatie van een aantal foto’s op een webalbum met commentaar. Inclusief koffie/thee met streekgerecht, lunch (2x), ontbijt (1x) en diner (1x).
Prijs: EUR 250,- per persoon.
Afhankelijk van het seizoen, het weer en de mogelijkheden ook inclusief exclusieve boottocht, roofvogelshow en in 4×4 dicht langs dieren rijden (alleen in weekenden).

Kijk ook op www.beeksebergen.nl

Lees ook:Leer [beter] fotograferen in Beekse Bergen
Lees ook:Fotoworkshops Blijdorp: intensief
Lees ook:Zondag 28 maart: fotopraktijkdag Burgers’ Zoo
Lees ook:Leer beter fotograferen in Diergaarde Blijdorp
Lees ook:Moto | Fotodag in West-Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.