CameraCulinair: ideale combinatie

Restaurant Mijn Keuken in Wouw

Een intensieve fotoworkshop meemaken in combinatie met een voortreffelijk diner: dat is in het kort CameraCulinair in Wouw, een plaatsje dat grenst aan het West-Brabantse Roosendaal. Fotograaf Willem Laros uit Roosendaal – onder andere werkzaam voor CameraMagazine en initiatiefnemer van fotoworkshops in Zuid-Afrika, Amerika, Namibië en Roemenië – is de bedenker van CameraCulinair.

CameraCulinair leent zich uitstekend voor fotoclubs die iets te vieren hebben, bedrijven die een origineel (personeels- of directie) uitje willen en andere gezelschappen tot maximaal vijftien personen met voldoende ‘fotografiebloed’ in de aderen. Het programma is steeds maatwerk.

Alle informatie: via [email protected] of telefoon 0654 256611.

Lees ook:Natuurfototentoonstelling in Roosendaal
Lees ook:Natuurfoto’s in Roosendaal
Lees ook:Tentoonstelling landschapsfoto’s Willem Laros
Lees ook:Fotoworkshops Blijdorp: intensief
Lees ook:Zondag 28 maart: fotopraktijkdag Burgers’ Zoo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.