Nieuwe Powershots van Canon

Bron: Canon Nederland

Nieuwe Powershot - veelkleurig verkrijgbaar

Met de introductie van Canons 12,1 Megapixel PowerShot A1100 IS en PowerShot A2100 IS kan iedereen nu prachtige foto’s maken. Voor het summum in fotografeergemak zijn beide modellen uitgerust met Canons nieuwe Scènedetectietechnologie – beschikbaar via een verbeterde Easy mode en nieuwe Smart Auto mode – die u moeiteloos de beste foto’s laat maken.

De PowerShot A1100 IS en PowerShot A2100 IS hebben een optische zoom van respectievelijk 4x en 6x en worden aangestuurd door Canons nieuwste DIGIC 4-processor. Hierdoor werken beide modellen zeer snel en produceren zij voortreffelijke, volle en gedetailleerde beelden. Als vervangers van respectievelijk de A1000 en A2000 is de PowerShot A1100 IS leverbaar in blauw, roze of zilver, terwijl de PowerShot A2100 IS in een klassiek zwart design wordt geleverd.

Objectief met hoge resolutie en hoge kwaliteit

Beide camera’s leggen ongelofelijk veel details vast door een 12,1 Megapixel sensor te combineren met een hoogwaardig zoomobjectief. U kunt beelden vergroten of bijsnijden in de zekerheid dat alle beelddetails behouden blijven. Met zijn 4x optische zoom biedt de PowerShot A1100 IS tal van flexibele compositiemogelijkheden, terwijl de PowerShot A2100 IS met zijn 6x optische zoom onderwerpen nog dichterbij haalt. Canons optische Image Stabilizer technologie helpt onscherpte als gevolg van cameratrillingen te voorkomen.

Intelligent en gemakkelijk in gebruik

Beide camera’s beschikken over twee volledig automatische modes: de nieuwe Smart Auto mode en een verbeterde Easy mode. Zij maken gebruik van Canons Scènedetectietechnologie die de vast te leggen scène tot in detail analyseert – de helderheid, contrast, afstand en tint van het onderwerp – en vervolgens uit één van de 18 beschikbare programma’s het voor de betreffende scène optimale programma selecteert.

De camera’s beschikken ook over Bewegingsdetectie- en Gezichtsdetectietechnologie die door de DIGIC 4-processor nog betere prestaties bieden. De Bewegingsdetectietechnologie voorkomt onscherpte door de bewegingen van de camera of het onderwerp te registreren en dit te compenseren door instellingen aan te passen; de Gezichtsdetectietechnologie detecteert tot 35 gezichten in beeld en past de instellingen voor scherpstellen en belichting aan om ervoor te zorgen dat iedereen zo goed mogelijk op de foto komt. Canons i-Contrast stelt gebruikers in staat om verborgen details naar voren te halen – bijvoorbeeld in schaduwvlakken – door donkere vlakken in beeld helderder te maken zonder dat de lichtere vlakken te licht worden.

Elk model bevat een groot aantal opnameprogramma’s, waaronder speciale programma’s voor binnenshuis en kinderen & huisdieren. Deze programma’s regelen alle technische aspecten van het fotograferen in de meest voorkomende situaties. Gebruikers kunnen met eenvoudig mikken en klikken prachtige foto’s maken.

Ontworpen voor gemak

Beide modellen produceren movies met hoge kwaliteit en leggen 30 beeldjes per seconde vast voor vloeiende resultaten. De grote LCD’s maken het bepalen van de compositie en het bekijken van foto’s en movies gemakkelijk – de PowerShot A2100 IS heeft een 3,0″ scherm met hoge resolutie en vijf niveaus voor het aanpassen van de helderheid; de PowerShot A1100 IS heeft een 2,5″ LCD én het gemak van een optische zoeker.

“Met de introductie van steeds slimmere technologieën heeft Canon het IQ van de PowerShot A-serie verhoogd,” vertelt Rainer Fuehres, Head of Canon Consumer Imaging Europe. “De PowerShot A1100 IS en PowerShot A2100 IS zijn praktische en eenvoudig te gebruiken modellen waarmee iedereen voortreffelijke resultaten behaalt.”

* 12.1 megapixel
* Smart Auto en Easy opnameprogramma’s met Scènedetectietechnologie
* 4x/6x optische zoom (PowerShot A1100 IS/PowerShot A2100 IS) met optische Image Stabilizer
* DIGIC 4-processor voor een snelle werking, beelden met hoge kwaliteit en intelligente technologieën
* Bestrijdt onscherpte met IS en Bewegingsdetectietechnologie
* Gemakkelijk foto’s van mensen maken dankzij Gezichtsdetectie AF/AE/FE/WB en Face Select & Track, plus FaceSelf-Timer en automatische correctie van rode ogen
* i-Contrast verbetert het dynamische bereik tijdens het vastleggen of afspelen van beelden
* Leverbaar in blauw, roze, zilver (PowerShot A1100 IS) of zwart (PowerShot A2100 IS)
* Diverse opnameprogramma’s
* 2,5″ LCD plus OVF (PowerShot A1100 IS); 3,0″ LCD (PowerShot A2100 IS)
* 30bps VGA-movies met geluid plus Long Play-optie
* Gevoed door AA-batterijen: gemakkelijk en flexibel

Lees ook:Groothoek met Canon compact
Lees ook:Nieuwe IXUS modellen Canon
Lees ook:Met Canon onder water
Lees ook:IXUS ‘aan de lijn’
Lees ook:Nieuw: PowerShots van Canon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.