Modern Media lanceert EOSzine

Maandelijks e-magazine voor EOS fotografen

Modern Media verantwoordelijk voor realisatie website en online magazine

Modern Media heeft het nieuwe EOSzine gelanceerd. EOSzine is hét gratis e-magazine voor alle Canon EOS-fotografen met daarin tips, trucs en achtergronden die alles te maken hebben met hun camera. Bekijk het digitale magazine nu hier.

EOSzine is elke maand actueel, informatief en inspirerend. Leer uw EOS-camera beter kennen, maak er mooiere foto’s mee en laat ze aan de wereld zien. Naast productnieuws, camera-techniek en fotografieworkshops presenteert EOSzine ook het werk van BN-ers, beroepsfotografen en lezers met leuke interviews en adembenemende portfolio’s.

Modern Media is verantwoordelijk voor de website en het online magazine. EOSzine is gemaakt met de Epaper module van Clixmaster Studio en uniek in zijn soort, omdat het geen platte pagina’s zijn zoals bij de meeste online magazines. In het online magazine kunnen verrijkingen worden toegevoegd, zoals links, plaatjes en filmpjes. Voordeel daarvan is dat het plezierig leest en dat er interactie plaatsvindt met de lezers.

Het project houdt niet op bij het online plaatsen van de uitgave. Er omheen is een website gebouwd die mensen meer informatie geeft over de Canon toestellen en waar het mogelijk is zich in te schrijven of het magazine door te sturen naar een vriend. Zo creëert EOSzine inzicht in de Canon geïnteresseerden en Canon bezitters om zodoende deze doelgroep inzichtelijk te hebben en nog beter te kunnen bedienen.

Lees ook:Smartphone verdringt compactje als reisgezelschap
Lees ook:Nieuwe reparatiecentra voor Canon fotoapparatuur
Lees ook:Foam Talent Call 2018
Lees ook:Canon hoofdsponsor reisreporter.nl
Lees ook:Voortaan 1 TB gratis bij Flickr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.