Natuurfotograaf van het Jaar in aantocht

Wie wordt Neerlands Natuurfotograaf van het jaar?

Inzendingen voor NVN fotowedstrijd groot succes
Er zijn ruim 400 foto’s ingezonden voor de NVN fotowedstrijd. Dit heeft de verwachting ruimschoots overtroffen. De jury heeft inmiddels het werk erop zitten. De fotografen die doorgedrongen zijn tot de eindselectie krijgen deze week een uitnodiging aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking. 

Bijzondere presentaties op de NVN themadag op 14 februari
Iedereen is welkom op de NVN themadag? Ontmoet je collega-fotografen en geniet van het mooie programma. De themadag heeft als thema ‘Natuurfotografie …. een verantwoorde manier van werken’ en wordt in samenwerking met het ILCP georganiseerd in het Museon in Den Haag. Tijdens de themadag worden ook de winnaars van de NVN fotowedstrijd bekend gemaakt. Meld je aan via www.NVNfoto.nl. Bezoekers van de NVN themadag hebben tijdens deze dag gratis toegang tot de Wildlife Photographer expositie en de expositie ‘Waarom ijsberen geen pinguïns eten’ van Jan Vermeer.

Arctische kou verwacht in Apeldoorn op 5 februari
Op 5 februari houdt de Vereniging van Natuurfotografen Apeldoorn (VNF-A) een openbare avond. Tijdens deze avond zullen drie topfotografen van Nederlandse bodem prachtige presentaties laten zien. De drie fotografen zijn Jan Vermeer, Rob Reijnen en Wim Weenink. Kijk voor meer informatie op www.vnf-apeldoorn.nl.

Lezing Martijn de Jonge op 1 februari in het Museon
Op zondag 1 februari geeft Martijn de Jonge een lezing met als titel ‘Survival of the fittest’, in het Museon in Den Haag. Aanvang 14:00 uur, toegangsprijs EUR 11,50 inclusief koffie of thee tijdens de pauze. Kijk voor meer informatie op www.museon.nl.

Voordelen voor donateurs
Donateurs van het NVNkunnen hun website laten vermelden op de website van het NVN. Daarnaast kunnen ook donateurs hun mooiste foto’s plaatsen in de fotogallery.

Lees ook:Museon Wildlife Photo Community: 21 februari
Lees ook:NVN houdt themadag in Museon
Lees ook:Museon: BBC Wildlife-tentoonstelling geopend
Lees ook:Fotowedstrijd diergaarde Blijdorp Rotterdam
Lees ook:Veluwse Fotodagen in het verschiet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.