Nieuwe firmware voor Canon 5D Mark II

Firmware is het besturingssysteem voor de digitale camera. Het Windows van je fototoestel. En net als het besturingssysteem op je computer heeft ook de software van de camera soms een update nodig. Zoek het op op de site van je cameraleverancier. En als er nieuwe firmware is, volg dan de instructies om deze te downloaden. Nieuwe firmware komt je camera altijd ten goede!

Het gebeurt ook wel eens dat na de introductie van een nieuwe camera blijkt dat er foutjes in de firmware zitten. Dat is met de Canon 5D Mark II het geval. Als je zo’n camera hebt met firmware versie 1.0.6 dan is upgrading noodzakelijk om enkele fouten te elimineren. Hoe dat moet vind je op de site van Canon of anders hier.

Lees ook:Nieuwe firmware voor Canon EOS 5D Mark II
Lees ook:Nieuwe firmware voor EOS-1D Mark IV
Lees ook:Firmware update voor Canon 5D Mark II
Lees ook:EOS-1D X Mark II belichtingsproblemen met sommige Sigma-objectieven
Lees ook:EOS 7D Mark II in de pijplijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.