Zilveren Camera nominaties bekend

Op de website van de Zilveren Camera zijn de foto’s te zien die in de prijzen gaan vallen bij de wedstrijd om de beste Nederlandse nieuwsfoto’s. Per categorie zijn er drie genomineerden, waarvan oover tien dagen wordt gekozen wie er eerdste, tweede en derde wordt. De jury kiest dan tevens deover all winnaar van de Zilveren Camera.
Opvallend is best het behoorlijke aantal nominaties van Robert Vos in de sport-categorieën: drie foto’s maar liefst. Martijn Beekman, Arie Kievit, Pim Ras, Joost van den Broek en Dirk-Jan Visser hebben ieder twee nominaties.

Lees ook:Nominaties Zilveren Camera 2012
Lees ook:Eddy van Wessel wint Zilveren Camera
Lees ook:Joost van den Broek wint Zilveren Camera 2011
Lees ook:Genomineerden Zilveren Camera 2013 bekend
Lees ook:Zilveren Camera 2014 naar Pierre Crom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.