AD lezersfoto

Eén van de genomineerde foto's

De lezers van het AD mogen de allermooiste lezersfoto’s van 2008 kiezen! Er zijn vijf categorieën: Mijn Buurt & Buren/Mijn Dierbaren, Mijn Dieren, Mijn Nieuws, Sport en evenementen, Mijn Jaargetijden (weer en natuur), en Mijn Reizen. (Ik tel er zes, of gaat het niet goed met me?)
De lezer kiest per categorie zijn favoriet. 

Een jury kiest uit de drie meestgekozen foto’s per categorie steeds één winnaar.

Een expositie van alle hieronder gepubliceerde foto’s van Mijn 2008 op groot formaat reist binnenkort langs diverse bibliotheken.

De link: http://www.ad.nl/mijn2008/2885025/Stem_op_de_mooiste_lezersfotos.html

De bijgaande opname is één van de genomineerde foto’s. Gemaakt door een oud-fotocursist van mij, die kennelijk goed heeft opgelet! Goed gedaan, Bjorn van Empel! En zullen we hem een ‘zetje’ in de winnende richting geven? Want het is natuurlijk een hele vrolijke foto!

Lees ook:AD-foto’s op reis langs biebs
Lees ook:5e editie Metro Photo Challenge
Lees ook:AD maakt winnaars fotowedstrijd bekend
Lees ook:Natuurfotowedstrijd: wie wordt de winnaar..?
Lees ook:Mooie schaatsfoto’s naar NOS

2 reacties op “AD lezersfoto

 1. Bjorn van Empel

  Hoi,
  Bedankt dat je mijn foto zo’n steun geeft. Wie weet wat het gaat worden? Ik heb een goede leermeester gehad!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Willem Laros

  Ja, maar je hebt niets aan een goede leermeester als de leerling niet oplet. Ik ben benieuwd – succes!

  Willem Laros

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.