Erwin Olaf in Haags Fotomuseum

Erwin Olaf i.o.v. Zwitserse bank

Tot en met 18 januari nog te zien in het Haags Fotomuseum: Erwin Olaf met Rain, hope, grief & fall. Het zijn net schilderijen, denk je bij het zien van de foto’s, en dat was dan ook precies de bedoeling van de opdrachtgever (BSI, een Zwitserse bank die een kalender wilde – opdracht van vóór de kredietcrisis, staat wel vast).

Erwin Olaf, in een interview in Focus over zijn successen in 2008: “Potentiële opdrachtgevers denken soms dat ik het te druk heb en benaderen me daardoor niet. Ook in het uitgaanscircuit zie ik het effect. Dan denkt iemand bijvoorbeeld dat ik niet met hem naar bed wil omdat ik te beroemd ben en kan ik die avond alleen naar huis!” Kortom, aan schaamteloosheid en bescheidenheid gaat deze fotograaf niet ten onder. Wat mij betreft beperkt hij zich tot fotograferen… want dat kan hij!

Fotomuseum, Den Haag. Stadhouderslaan 43. Kijk ook op www.erwinolaf.com

Lees ook:De wereld van Erwin Olaf
Lees ook:Nieuw officieel portret koningin Máxima onthuld
Lees ook:Nederlands Fotomuseum kleurt WIT
Lees ook:Fotograaf Erwin Olaf tekent voor nieuwe euromunten
Lees ook:Erwin Olaf fotografeert Introdans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.