Fotoboek Zwitserland EK Voetbal

Zojuist is verschenen: Football – Switzerland 1:1, een schitterend fotoboek van Zwitserland Toerisme naar aanleiding van het dit jaar gehouden EK Voetbal in dat land (en Oostenrijk). Het kostelijke van het fotoboek zit ‘em in de combinatie voetbal – Zwitserland: steeds zijn twee paginagrote foto’s naast elkaar geplaatst van voetballers of supporters, met daarnaast een ‘vergelijkbaar’ beeld uit Zwitserland. De beker naast een melkbus, de scheidsrechtersfluit naast de Alpenhoorn, twee strijdende voetballers naast vechtende gemsen en ga zo maar door. Zeer origineel, schitterend uitgevoerd.

Geen idee nog hoe dit boek voor geïnteresseerden te verkrijgen is. Wellicht dat de uitgever daarover meer kan melden. Het is Ankick – Picard & Haslach in Zürich, telefoon +41 43 3220203. Het ISBN nummer van de uitgave is 978-3-9523318-1-1.

Lees ook:Africa together: het levenswerk van Adri de Visser
Lees ook:‘Platter en dikker’ versus portretrecht
Lees ook:Nieuw boek: Tuinvogels fotograferen
Lees ook:Workshop fotoboeken maken in Naarden
Lees ook:Anton Corbijn signeert bij &Foam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.