Fujifilm Experience in Utrecht

De Fujifilm Roadshow doet Nederland aan. Op zondag 11 maart vindt in DeFabrique aan de rand van Utrecht de eerste Fujifilm Experience plaats. Een uitgelezen gelegenheid om kennis te maken met Fujifilm-apparatuur en diverse prominente Fujifilm-gebruikers onder wie Martin Hogeboom en Marcel van Balkom. Je kunt ook gratis de sensor van je Fujifilm-camera laten reinigen en er vallen waardebonnen voor apparatuur te winnen.

De Fujifilm Experience duurt van 10 tot 6, en toegang is gratis. Wel moet je je tegen betaling registreren voor de workshops, maar bij deelname krijg je je inschrijfgeld contant terug. Let sowieso niet te veel op aanloopfoutjes zoals verdwaalde flarden Duits en de enkele verkeerd gespelde naam. Klik voor meer informatie hier of op de banner bovenaan.

Lees ook:Fujifilm Professional Service van start in Nederland
Lees ook:Camera-experience en studioweekend
Lees ook:Alle fotoworkshops verzamelen..!
Lees ook:Canon EOS Lens Discovery in Rotterdam
Lees ook:Kaarten ZOOM.experience met korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.