Kerstactiviteiten in fotomusea

‘Kleuren maar!’ Foto: Nederlands Fotomuseum, Rotterdam

Voor wie zich verveelt tijdens de donkere dagen en geen zin heeft om de kerstboom gezelschap te houden, is een bezoek aan een fotomuseum misschien een goed idee. Fotografiemuseum Foam in Amsterdam is vandaag en morgen gewoon open; alleen op nieuwjaarsdag blijven de deuren tot 12 uur dicht. Het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam is op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag, zoals iedere maandag, gesloten. Maar morgen zijn bezoekers weer welkom, en met name voor de kleintjes is er gedurende de kerstvakantie het nodige te beleven en te doen. Hier vind je het complete programma.

Lees ook:Unieke fotoboekenverzameling ‘live’ te zien
Lees ook:Nederlands Fotomuseum trekt ruim 80.000 bezoekers
Lees ook:Rotterdam in the Picture
Lees ook:Nederlands Fotomuseum blikt terug op goed jaar
Lees ook:Horst P. Horst – Photographer of Style

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.