Frank van Driel – Celebrating Harvest

Frank van Driel: The Marriage – Just the Pearl II. Courtesy Eduard Planting Gallery

In de Amsterdamse RAI vindt vanaf zondag de 19e tot en met 26 november de kunstbeurs PAN Amsterdam plaats. Een van de deelnemende galeries is Eduard Planting Gallery met het nieuwste werk van kunstfotograaf Frank van Driel, onder de titel Celebrating Harvest. Vanuit zijn uit de late middeleeuwen daterende atelier in ‘s-Hertogenbosch creëert de uitsluitend met daglicht werkende fotograaf op de schilderkunst uit de zeventiende eeuw geïnspireerde stillevens met een hedendaagse onderhuidse boodschap. En voor wie geen gelegenheid heeft om de beurs te bezoeken, in december en januari zal Van Driels werk ook te zien en te koop zijn in de galerie.

Lees ook:Micky Hoogendijk exposeert op KunstRAI
Lees ook:Frank van Driel – Nieuwe Glorie
Lees ook:The Other Side of Fear is Freedom
Lees ook:Withoos meets Withoos
Lees ook:Past & Present Highlights – Marie Cécile Thijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.