Eerste editie FryslânPhoto Festival

Het Noorderlicht International Photography Festival (dit jaar van 22 oktober tot 26 november; tickets tot 1 oktober in de voorverkoop met korting) heeft er een concurrent bij. Van 5 tot 29 oktober vindt bij de buren de eerste editie van het FryslânPhoto Festival plaats. Het thema is Mijn Plek. Op de rol staan fotografen als Bas Jongerius, Dolph Kessler en Reiny Bourgonje, alsmede getalenteerde amateurfotografen uit de provincie. Kijk op de website (klik op de banner) voor meer informatie.

Lees ook:Sony Festival in Urk
Lees ook:Noorderlicht maakt balans op van digitale tijdperk
Lees ook:Veel nieuws op Fotografie.nl
Lees ook:Fotowedstrijd voor Talentvolle Fotografen
Lees ook:Een fotografische blik vooruit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.