Reflex Gallery toont nieuw werk Miles Aldridge op Unseen

Miles Aldridge – (after Cattelan) #5, 2016. Courtesy Miles Aldridge and Reflex Gallery Amsterdam

Morgen is het weer zover: dan gaat in de Amsterdamse Westergasfabriek de zesde editie van de Unseen fotobeurs van start, die nog het hele weekend duurt. Op Unseen zijn tientallen galeries present van over de hele wereld, tot uit Mexico, Iran en Japan aan toe. En natuurlijk uit heel Nederland, waaronder vanzelfsprekend ook Amsterdam.

Onder de delegatie uit thuisbasis Mokum ook Reflex Gallery, dat op Unseen een wereldwijde primeur presenteert in de vorm van de nieuwste serie (after Cattelan) van de Britse fotograaf Miles Aldridge, die niet in de laatste plaats bekend is van zijn modefotografie. In deze serie gaat Aldridge een dialoog aan met de controversiële sculpturen van de Italiaanse kunstenaar Maurizio Cattelan. Aldridge is zaterdagmiddag om twee uur zelf aanwezig voor een signeersessie. Verder toont Reflex Gallery werk van Roger Ballen, Todd Hido en Chen Nong.

Lees ook:Miles Aldridge – ‘ART HISTORY’
Lees ook:Roger Ballen – Ballenesque. A Retrospective
Lees ook:Seen UnSeen – 2nd Edition
Lees ook:Chen Nong: Silk Road / Scenes of Reflections
Lees ook:Strippers en stillevens bij Seen UnSeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.