Rencontres d’Arles 2017

Terwijl de astronomische zomer nog moet beginnen, beleven we al de tweede hittegolf van dit jaar. De zomer is ook de tijd van de festivals, en hoewel ‘Naarden’ net is afgelopen, staat het fotofestival der fotofestivals, Les Rencontres d’Arles, alweer voor de deur, met vorig jaar ruim 100.000 bezoekers. De vijftigste editie van dit festival komt zoetjesaan in zicht, en in de aanloop naar deze mijlpaal herbergt ‘Arles’ 2017 250 fotokunstenaars, verspreid over 25 locaties. In de openingsweek vindt ook een ‘brainstormsessie’ over de fotograaf van morgen plaats. Les Rencontres d’Arles 2017 duurt van 3 juli tot 24 september – meer informatie vind je op de speciale website.

Lees ook:In memoriam Lucien Clergue
Lees ook:De fotograaf van de toekomst
Lees ook:Oproep voor deelname aan de ‘Leica Oskar Barnack Award’ competitie 2010
Lees ook:Prix Pictet-collectie in Huis Marseille
Lees ook:100 jaar Nikon-jubileummodellen leverbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.