Foam Fusion festival

Fotografiemuseum Foam bestaat vijftien jaar, en zet dit jubileum luister bij met een driedaags festival: Foam Fusion. Op 9, 10 en 11 juni staat het gebouw aan de Amsterdamse Keizersgracht in het teken van dit festival en het thema samenwerking. Met speciale presentaties en performances, workshops, discussies en artist talks, met bijdragen van onder anderen Richard Mosse, Scheltens&Abbenes en de zojuist bekroonde Dana Lixenberg.

Een dagticket kost 5 euro en een passe-partout 7 euro, maar Museumkaarthouders, Foam Fans, Foam Fund- en Club Foam-leden mogen gratis naar binnen. Meer informatie en binnenkort ook het complete programma vind je hier.

Lees ook:Festival voor Nieuwsfotografie: What’s New(s)?
Lees ook:Club Foam voor fanatieke fotofans
Lees ook:Foam Magazine #46 in teken identiteit
Lees ook:Vivian Maier grote trekpleister Foam
Lees ook:Volgende maand Unseen 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.