Pinhole Photography Day

Zondag 30 april is het weer Worldwide Pinhole Photography Day. Ook Nederland doet mee, met een workshop pinholefotografie in de Fotofabryk in Leeuwarden. Al zou ik wel even navraag doen voordat je in de auto of op de trein stapt, want de agenda op de website is zo te zien blijven steken in vorig jaar. Bij Lomography.com speelt men handig in op Pinhole Photography Day door tot 3 mei flinke kortingen op pinholecamera’s te geven.

Lees ook:Anne Geene wint New Talent Photography Award
Lees ook:Analoge systeemcamera’s van Lomo
Lees ook:Grasduinen: veel ‘foto’ in de kolommen
Lees ook:Summer sale bij Impossible
Lees ook:Foto-aanloop naar de feestdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.