Vijfde editie shoot A’DAM

Op maandag 3 april vindt de vijfde editie van shoot A’DAM plaats, van tien tot zes in Pakhuis de Zwijger aan de Piet Heinkade. Shoot is een van oorsprong Amerikaans evenement, naar Nederland gehaald door Hasselblad-importeur Transcontinenta. Niet alleen professionele fotografen zijn welkom, maar beeldmakers van alle rangen en standen. Er zijn demonstraties, seminars, een boekenmarkt en nog veel meer, je kunt in een informele setting aan je netwerk bouwen, en niet in de laatste plaats: deelname is gratis! Wel even online melden dat je komt graag, want vol is vol!

Lees ook:Volgende maand Unseen 2017
Lees ook:Fürstenfelder Naturfototage
Lees ook:Professional Imaging 2016 komt eraan
Lees ook:Alvast in agenda: Veluwse Fotodag
Lees ook:Webworkshops fotoboeken maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.