Volgend weekend Professional Imaging

Komend weekend (en de daaropvolgende maandag) is het zover: dan vindt de fotografiebeurs Professional Imaging plaats in de Loods in Nijkerk. Voor lastminutegegadigden zijn er nog kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop. Behalve allerlei stands en demonstraties zijn er ook interessante sprekers uit binnen- en buitenland, onder wie Brent Stirton, Frank Doorhof, Jan Vermeer en Brendan de Clercq. En mocht je dit jaar geen tijd of geen zin hebben, de organisatie is alvast druk bezig met de voorbereidingen voor de editie 2018!

Lees ook:Canon EOS 5D viert 10e verjaardag
Lees ook:Professional Imaging 2014 óók voor ‘amateurs’
Lees ook:Professional Imaging 2015 bij voorbaat succes
Lees ook:Professional Imaging 2015 komt eraan
Lees ook:Thema Fotoweek 2014 bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.