Nog anderhalve dag korting op kaarten Professional Imaging

Op zaterdag 18, zondag 19 en maandag 20 maart vindt wederom de beurs Professional Imaging plaats in De Loods in Nijkerk. Door het brede aanbod en gevarieerde programma (klik voor meer informatie op bovenstaande link) is deze beurs zowel voor de beroepsfotograaf/professionele beeldmaker als voor de gevorderde hobbyist interessant. Dagkaarten kosten 10 euro in de voorverkoop (incl. parkeren of pendelbus naar het station), maar tot en met morgen (31 januari) kun je ze nog voor slechts € 7,50 kopen. Voor een passe-partout betaal je tot 1 februari slechts 15 euro in plaats van 20.

Lees ook:Kaarten Professional Imaging 2018 met korting
Lees ook:Volgende maand Unseen 2017
Lees ook:Fotofair 2017: 20 & 21 mei
Lees ook:Festival voor Nieuwsfotografie: What’s New(s)?
Lees ook:Veluwse Fotodagen in het verschiet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.