De toekomst van het fotoalbum in het digitale tijdperk

In het Nationaal Archief in hartje Den Haag is t/m 8 januari nog de tentoonstelling Onderweg – Met de fotograaf op reis te bezichtigen, met 235 originele afdrukken van werk van grootmeesters als Robert Capa en Ed van der Elsken uit de afgelopen 150 jaar. Hoe het met het aloude fotoalbum in het digitale tijdperk moet, zodat ook toekomstige generaties van de foto’s van nu kunnen genieten, daarover vertelt fotograaf annex filosoof Else Kramer op zondag 18 december. De lezing begint om één uur ‘s middags en de toegangsprijs bedraagt 10 euro, inclusief entree tot de tentoonstelling en koffie of thee. Je kunt je aanmelden via [email protected].

Lees ook:Sacha de Boer over portretfotografie
Lees ook:Nationaal Archief buigt zich over je oude foto’s
Lees ook:InstaMeet en fotowedstrijd rond Groot Handelsgebouw
Lees ook:Fotoboek! 2014
Lees ook:Steve McCurry – Voorbij de camera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.