Black Friday komt eraan!

Nee, het heeft niks met de Amerikaanse verkiezingen te maken, en evenmin met de over de ruggen van kleine kinderen uitgevochten veldslag over het fenomeen Zwarte Piet (ik vond die zwarte Sinterklaas met z’n rastakapsel en z’n bos rozen trouwens geniaal – ik snap niet waarom ze die man ook hebben opgepakt wegens ‘ordeverstoring’). Black Friday is een uit Amerika overgewaaid fenomeen waarbij de slachtpartij onder de kalkoenen – bedoeld om een soortgelijke massaslachting onder de inheemse bevolking te vieren – wordt gevolgd door kortingen op alles en nog wat de dag daarna.

Ook in Nederland begint Black Friday voet aan de grond te krijgen. Diverse elektronicaketens en online fotozaken doen mee met kortingen tot wel 50 procent of meer. Bij CameraNU.nl is het aftellen al begonnen, en Media Markt maakt er een heel spektakel van. Macphun komt met een speciale Luminar-deal, en ook grote concurrent Adobe laat zich vermoedelijk niet onbetuigd. Apple adviseert iedereen om vrijdag snel een kijkje te nemen op de site, en boekhandel MENDO trapt vandaag alvast af met diverse deals, waaronder de monografie van Peter Lindbergh voor 45 euro in plaats van de gebruikelijke 60.

Lees ook:Ook in fotohandel Black Friday en Cyber Monday
Lees ook:Luminar 2018: een eerste kennismaking – 2
Lees ook:Luminar en Aurora HDR binnenkort ook voor Windows
Lees ook:Luminar Neptune past zich nog meer aan gebruiker aan
Lees ook:Macphun kondigt Luminar 2018 (‘Supernova’) aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.