Noorderlichtdag en -workshops bij Voigt Travel

Foto: Voigt Travel

Het is een beetje kort dag – maar dat hoort bij het fenomeen – maar morgen (zondag de 20e dus) houdt reisorganisatie Voigt Travel een speciale noorderlichtdag in designhotel Stayokay Soest. Handig als je van plan bent om naar het hoge noorden af te reizen teneinde dit unieke schouwspel vast te leggen. Deelname is gratis; je moet je alleen even van tevoren aanmelden via de website. Mocht het té kort dag zijn, dan organiseert Voigt Travel op 24 november en 26 januari een tweetal fotografieworkshops rond het thema noorderlicht in Naarden onder leiding van natuurfotograaf Joost van der Maarel. Wederom gratis bij te wonen, maar vol is vol.

Lees ook:Inzending Zilveren Camera 2012 van start
Lees ook:Verre Reizen Event: ook interessant voor fotografen
Lees ook:Fotografieworkshop ‘Wiki Takes Dudok’
Lees ook:LIKE AND SHARE – eindexamententoonstelling AKV/St.Joost
Lees ook:Sony Festival in Urk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.