Nog drie weken tot Nature Talks Photo Festival

Foto: Sergey Gorshkov (Rusland, National Geographic) / Nature Talks Festival.

In congrescentrum ReeHorst in Ede, op loopafstand van het treinstation, vindt in het weekend van 12 en 13 november Nature Talks plaats – opvolger van het NVN Foto Festival en het grootste natuurfotografiefestival van de Benelux. Er staan meer dan zestig lezingen op het programma, en tientallen nationale en internationale topfotografen zijn present. Onder wie onze eigen Jan Vermeer en Han Bouwmeester, maar ook onder anderen Brian Skerry (USA) en Sergey Gorshkov (Rusland). Er is ook een grote fotobeurs met allerlei speciale aanbiedingen, plus volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren, als natuurliefhebbers en als natuurfotografen. Er zijn workshops en masterclasses, plus een expositie met de finalisten en winnaars van de eigen natuurfotowedstrijd, de Nature Talks Photo Contest. Kortom: te veel om op te noemen! Op de website van Nature Talks vind je alle informatie en kun je tickets bestellen. De prijzen variëren van 15 euro voor een dagkaart basisprogramma tot 85 euro voor een passe-partout voor het hele weekend.

Lees ook:Foam Fusion festival
Lees ook:Nederlander Roderik Henderson genomineerd voor Sony World Photography Award
Lees ook:FotoFestival Naarden in volle gang
Lees ook:Vogel- en natuurfotofestival in Abbeville
Lees ook:Festival voor Nieuwsfotografie: What’s New(s)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.