Professional Imaging 2016 komt eraan

Om je met dit weer met je camera op straat te wagen, moet je letterlijk sterk in je schoenen staan. Het is nog een maandje weg, maar wie naar een lekker warm onderonsje met andere fotografen in alle soorten en maten snakt, kan op 12, 13 en 14 maart terecht in De Loods in Nijkerk. Daar vindt dan namelijk Professional Imaging 2016 plaats, voor alle beeldmakers, professional of amateur.

In tegenstelling tot de voorgaande jaren is de toegang niet meer gratis, maar voor 10 euro voor een dagkaart of 20 voor een passe-partout krijg je wel een programma voorgeschoteld dat het fenomeen fotobeurs ver overstijgt. Op de rol staan sprekers als Fotograaf des Vaderlands Ahmet Polat, Photoshop-tovenaar Dracorubio, Joel Grimes en ‘vaste kracht’ Frank Doorhof, en er is nog véél meer te zien en te doen. Klik op het logo voor meer informatie en om kaarten te bestellen.

Lees ook:Kaarten Professional Imaging 2018 met korting
Lees ook:Veluwse Fotodagen in het verschiet
Lees ook:Nog drie weken tot Nature Talks Photo Festival
Lees ook:Nog anderhalve dag korting op kaarten Professional Imaging
Lees ook:Professional Imaging 2009

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.