Nationaal Archief buigt zich over je oude foto’s

© Nationaal Archief

Heb je thuis nog foto’s of negatieven uit een grijs verleden? Maar weet je niet goed wat je ermee moet of hoe je ze het beste kunt bewaren? Op zaterdag 11 juli organiseert het Nationaal Archief in Den Haag een Foto-expertisedag. Diverse experts zitten klaar om zich over jouw historische foto’s te buigen, en heel misschien maakt dat glasplaatnegatief uit de oude doos wel kans op een plaatsje in de collectie! Ook met vragen over digitaal materiaal ben je aan het juiste adres.

Je bent welkom met je oude foto’s tussen één en vier ‘s middags, en die dag is de toegang tot de tentoonstelling Blikvangers gratis. Je hoeft je niet per se vooraf aan te melden, maar als je zeker wilt weten dat jouw foto’s aan bod komen, is een mailtje naar de organisatie ([email protected]) wel slim. Op deze pagina vind je meer informatie.

Lees ook:Blikvangers gaan de straat op
Lees ook:Blikvangers: de grootste fotocollectie van Nederland
Lees ook:Sacha de Boer over portretfotografie
Lees ook:Gratis online cursus ‘Fotoliegen’
Lees ook:Blikvangers gratis toegankelijk tijdens Museumweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.