Geen Dutch Bird Fair deze zomer

De Dutch Bird Fair gaat dit jaar niet door. Voor diehard-natuurvrienden en -natuurfotografen is dit slechte nieuws geen nieuws meer, en hier was het door omstandigheden even op de plank blijven liggen. Maar voor alle zekerheid – en om teleurstelling op het laatste moment bij onze lezers te voorkomen – toch nog even gememoreerd. Het grootste natuurfestival in de openlucht van Nederland vond de afgelopen jaren altijd in augustus plaats. Maar hoewel de belangstelling voor natuur en natuurfotografie alleen nog maar verder toeneemt, is de organisatie er dit jaar niet in geslaagd om bijtijds voldoende sponsor- en standhoudersbijdragen bij elkaar te krijgen. Een afgeslankte versie van de Bird Fair was geen optie; hopelijk kan het festival volgend jaar weer als vanouds van start!

Lees ook:Natuurfotografen volgend weekend onder de pannen
Lees ook:Dutch Bird Fair komt er weer aan!
Lees ook:Dit weekend Dutch Bird Fair
Lees ook:Milieuvervuiling vernietigend mooi in beeld gebracht
Lees ook:CES 2017 gaat deze week van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.