Blikvangers gaan de straat op

Valentina Sforzini (Planet Street- painting) aan het werk. Foto: PR

Wie de tentoonstelling Blikvangers - een fotografische ontdekkingsreis door de enorme collectie én de geschiedenis - in het Nationaal Archief nog niet heeft gezien, heeft nog tot en met 12 juli de tijd. Van donderdag 11 t/m zaterdag 13 juni is helemaal een mooie gelegenheid, want dan wordt het Anna van Buerenplein voor het Nationaal Archief tijdelijk overgenomen door twee Italiaanse streetpainters, Valentina Sforzini en Ketty Grossi van Planet Streetpainting, die historische foto’s uit de tentoonstelling tot leven brengen. Meer informatie over de tentoonstelling en alles eromheen op de site van het Nationaal Archief.

Lees ook:Fotoweek vandaag van start
Lees ook:Blikvangers: de grootste fotocollectie van Nederland
Lees ook:Nationaal Archief buigt zich over je oude foto’s
Lees ook:Nationaal Archief digitaliseert beelden
Lees ook:Gratis online cursus ‘Fotoliegen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.