Veluwse Fotodagen in het verschiet

Natuurfotografen kunnen alvast 24 en 25 mei met groen in hun agenda noteren. Dan vinden, tegen het schilderachtige decor van Radio Kootwijk, de Veluwse Fotodagen plaats: een initiatief van natuurfotografen Geurt Besselink en Jan Vermeer en CameraTools uit Apeldoorn. Op het programma staan talloze workshops en lezingen, plus onder andere een fotobeurs en een groenmarkt. Een dagkaart kost 10 euro, en een passe-partout voor beide dagen 15 euro. Op de website en in het meinummer van Focus vind je meer informatie, en via de site kun je meteen kaarten bestellen.

Lees ook:Kaarten Professional Imaging 2018 met korting
Lees ook:Nog drie weken tot Nature Talks Photo Festival
Lees ook:Professional Imaging 2016 komt eraan
Lees ook:Volgende maand Unseen 2017
Lees ook:Foam Fusion festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.