Canon EOS Lens Discovery in Rotterdam

In de Maassilo in Rotterdam vindt in het weekend van 17 en 18 mei de Canon EOS Lens Discovery plaats. Tijdens de EOS Lens Discovery kun je niet alleen kennismaken met alle mogelijkheden van het EOS-systeem en allerlei objectieven en accessoires ter plekke uitproberen, maar ook bij professionele fotografen de kunst afkijken. Zo zijn er onder andere workshops bruids- en macrofotografie, en krijg je uitleg over het filmen met een DSLR.

Je kunt je aanmelden via de speciale website. Als eigenaar van een Canon EOS-camera heb je op vertoon van je toestel gratis toegang, en kun je bovendien een introducé meenemen. Als je (nog) geen EOS-gebruiker bent, betaal je 10 euro entree.

Lees ook:Tadao Cern bij PictureThis Den Haag
Lees ook:Filmen met je fotocamera
Lees ook:Panasonic 3D-lens in pocketformaat
Lees ook:Fotograferen voor een bescheiden budget – 7
Lees ook:Canon EOS 7D Mark II met Dual Pixel CMOS AF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.