Professional Imaging 2014 óók voor ‘amateurs’

Professional Imaging, de bekende vakbeurs voor beeldmakers, kent dit jaar een wat andere opzet dan voorheen. De beurs is verhuisd van Houten naar Nijkerk én de oriëntatie op de beroepsfotograaf is losser geworden. Iedereen die serieus bezig is met beeld is welkom, of hij of zij daar nu z’n brood mee verdient of niet. Want in de alledaagse realiteit is die tweedeling ook steeds minder absoluut.

Gebleven is het uitgebreide programma, met naast een heleboel exposanten ook een indrukwekkende schare binnen- en buitenlandse sprekers, onder wie Joe McNally, Glyn Dewis en Frank Doorhof, plus allerlei andere activiteiten. Professional Imaging vindt plaats van zaterdag 29 t/m maandag 31 maart in De Loods/Hart van Holland in Nijkerk. De toegang is nog altijd gratis! En als je niet in de rij bij de ingang wilt wachten, kun je hier gratis een kaartje reserveren of meer informatie vinden.

Lees ook:Volgend weekend Professional Imaging
Lees ook:Professional Imaging 2015 komt eraan
Lees ook:Professional Imaging 2016 komt eraan
Lees ook:Professional Imaging 2009
Lees ook:Professional Imaging 2017 van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.