West Side Stories viert driejarig bestaan

Vanaf aanstaande zondag is het een week lang feest bij West Side Stories: de projectlocatie van Foam in het karakteristieke rode pand aan het Confuciusplein in Amsterdam Nieuw-West. West Side Stories is inmiddels uitgegroeid tot een ontmoetingsplek voor mensen uit de wijde omgeving, wat vanaf het begin ook de opzet was. Want een buurt waarin mensen elkaar (her)kennen, is een buurt waarin het prettiger wonen is.

Bezoekers kunnen op foto-expeditie met beroepsfotografen, en staan diverse workshops op het programma en er is muziek. En uiteraard is er ook een fotowedstrijd, met als hoofdprijs een digitale camera en een jaar lang gratis toegang tot Foam. In de aanloop naar de festiviteiten worden honderden posters met foto’s gemaakt door buurtbewoners in de wijk verspreid. Er verschijnt ook een speciale West Side Stories-krant: een ode aan de bijzondere foto’s én verhalen van de afgelopen jaren. Meer informatie hier.

West Side Stories Club © Foam 

Lees ook:Dana Lixenberg – Set Amsterdam
Lees ook:Selfiestick niet overal meer welkom
Lees ook:Foam houdt najaarsopruiming
Lees ook:Haarlem na sluitertijd
Lees ook:Foam trok in 2017 zo’n 210.000 bezoekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.