Super Sale Party bij &Foam

Wie nog op zoek is naar een exclusief portfolio van Robert Frank of Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin, kan z’n hart ophalen op vrijdagavond 3 mei aanstaande. Dan organiseert &Foam namelijk een Super Sale Party, waarop alle afleveringen van ruim tien jaar Foam Magazine te zien én te koop zijn – met grote korting! Wie dus nog een bepaald backissue zoekt om z’n verzameling compleet te maken, sla z’n slag! Ook worden er prints verkocht.

De avond wordt opgeluisterd door optredens van diverse dj’s en rockband The Vagary, live artwork en drankjes en hapjes. De entree bedraagt 8 euro, inclusief twee magazines. Kaarten zijn die avond verkrijgbaar aan de deur van &Foam aan de Amsterdamse Vijzelstraat, en de Super Sale Party duurt van half zes tot middernacht.

Lees ook:Fashion blog in Foam
Lees ook:Filmmaanden bij &Foam
Lees ook:Foam houdt najaarsopruiming
Lees ook:Foam opent filiaal bij Museumplein
Lees ook:Club Foam voor fanatieke fotofans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.