Jubileumlezing Robin Utrecht bij Focel

Focel, kort voor Fotoclub Elst, bestaat 25 jaar. Om deze gelegenheid luister bij te zetten, organiseert de club een fotopresentatie annex lezing in het Wapen van Elst door niemand minder dan Zilveren Camera-winnaar Robin Utrecht, onder meer bekend van zijn foto van de doodgeschoten Pim Fortuyn. Uiteraard is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen en discussie.

De lezing vindt plaats op vrijdagavond 30 september, en de toegangsprijs bedraagt € 7,50 inclusief twee consumpties. Leden van de Fotobond betalen slechts 4 euro. Voor iedere hobbyfotograaf uit Elst en omgeving meteen een mooie gelegenheid om kennis te maken met de club. Kaarten bestellen kan uitsluitend via de site van Focel.

Lees ook:Culturele cross-over in Galerie West
Lees ook:Club Foam voor fanatieke fotofans
Lees ook:De toekomst van het fotoalbum in het digitale tijdperk
Lees ook:HCC houdt fotostadswandelingen
Lees ook:Genomineerden Zilveren Camera 2013 bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.