Fotovakbeurs hoopt op nieuw bezoekersrecord

Van zondag tot en met dinsdag vindt de jaarlijkse vakbeurs Professional Imaging plaats in het Nieuwegeins Business Center in Nieuwegein. De grootste beurs voor de professionele beeldmaker in de Benelux trok afgelopen jaar ruim 6600 bezoekers, en de organisatie hoopt dat record dit jaar opnieuw scherper te stellen. Voor meer informatie, registratie en openingstijden kun je hier terecht.

Lees ook:Nederlands Fotomuseum blikt terug op goed jaar
Lees ook:Bouw in Beeldprijs zoekt nieuwe sponsors
Lees ook:Professional Imaging 2009
Lees ook:Succesvol jaar voor Foam
Lees ook:Opnieuw druk jaar voor Foam

Eén reactie op “Fotovakbeurs hoopt op nieuw bezoekersrecord

  1. Freddie de Roeck

    Was er vandaag geweest op Fotovakbeurs het ging wel veel kijken en heb bij Nikon uitleg gehad over de nieuwe D800 die wel prijzig is in aanschaf maar iedeal voor mijn concertfotografie. En ja foto maken is en blijft een dure hobby.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.