Fotovakschool houdt Open Dagen

De jaarwisseling is traditiegetrouw de tijd voor goede voornemens. Loop je al lang rond met het plan om je fotografische kennis bij te spijkeren, of misschien zelfs beroepsfotograaf te worden? Noteer dan de Open Dag van de Fotovakschool bij jou in de buurt in je agenda! De vestigingen in Amsterdam, Boxtel en Venlo zetten op zaterdag 15 januari de deuren open; die in Apeldoorn en Rotterdam een week later.

De openingstijden zijn van 10 uur ‘s morgens tot 3 uur ’s middags, en vooraf aanmelden is niet nodig. Breng gerust je eigen foto’s mee om te laten beoordelen. Hier kun je meer informatie vinden of een brochure aanvragen.

Lees ook:Open Dag stereofotografie
Lees ook:Camera-experience en studioweekend
Lees ook:Lezing en occasiondag bij Kamera Express
Lees ook:Your Hallucination is Now Complete
Lees ook:Teenage Magazines in Foam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.