Programma ZOOM.experience bekend

Laatste kans op 50% korting!

De ZOOM.experience, zaterdag 27 en zondag 28 november in de Utrechtse Jaarbeurs, staat inmiddels al flink in de steigers. Het programma, de exposanten en de workshops zijn sinds kort bekend, en ook kun je op de speciale site al een plattegrond downloaden. Aan de kassa betaal je 20 euro toegangsprijs, maar als bezoeker van dit blog kun je in de voorverkoop kaarten voor een tientje per stuk bestellen. Klik hier of op de banner hiernaast om van deze speciale aanbieding gebruik te maken.

Lees ook:Kaarten ZOOM.experience met korting
Lees ook:Fotofair 2017: 20 & 21 mei
Lees ook:HCC!digital: óók voor fotografen!
Lees ook:Kaarten Professional Imaging 2018 met korting
Lees ook:Fotofair 2016 komt zoetjesaan in zicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.